Témata uživatele kickass1

Témata uživatele kickass1

Téma Poslední reakce
Bohuzel na jediny (ale i tak bych rekl ze docela atraktivni) termin jsem nasel Dubaj s QS za sympatickych 3687,- / os - minimalne tri letenky tam jsou za tuhle cenu volne.. PS: Dumpnout to nejde, kdyby se chtel nekdo zeptat  .
[QS] PRG - DXB 3687,- kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
V matrixu uvizla hezka cena na breznovy NYC (PRG - JFK - PRG) - 10 800, viz. prntscrn  .
[OK/DL/AF] PRG - JFK 10 800
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Valentynska akce Simple Express - 2 jizdenky za cenu jedne, cestovni obdobi do cervna.. PROMOKOD: VALENTINE www.simpleexpress.eu/en .
Simple Express - 2 za 1
Ve fóru Autobusová doprava
1 odpověď
Super cena na vylet do LA z Prahy - nasel sem nahodou tenhle termin (je tam par dalsich za trochu vyssi ceny)..  .
[DY] PRG - LAX 11 600kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Pokud nekdo miri na Bali, narazil jsem dneska na hezkou botu - 5* hotel (Zaujímá 1. místo z 111 hotelů v destinaci Seminyak) na Bali, ma na portale AllAboutHotels nahozenou nesmyslnou cenu 1025 kc / noc - obvykla cena kolem 14 000kc !!! Vyzkouseno v terminu 8.5. - 10.5. - zkuste si dalsi terminy.. Minimalne se da proklikat do checkout.. Portal mi ukazoval ze na nej kouka aktualne na stejnem serveru 22 lidi, takze to za chvili bude celkem boj..  .
Ubytovani Bali - chybna cena
Ve fóru Tipy na ubytování
5 odpovědí
EasyJet’s “Happy Bums Sale” offers discounts of up to 20% on 350,000 seats for travel between 03.02.2015 and 08.07.2015. The sale ends on 13.01.2015 at midnight, so hurry up to book your cheap flight! Look for the fares marked SAVE offering up to 20% off. – Book between 09.01.2015 and 13.01.2015 – Fly between 03.02.2015 and 08.07.2015 (ukradeno z FF  .
EasyJet 20% na letni sezonu !
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Hezka cena na Zanzibar z Prahy s KLM.. Zrovna na Zanzik jsem koukal nahodou - na FT pred chvili nekdo tvrdil, ze sikovne nakonfigurovanou letenkou se tahle cena da snizit pod 8k, nicmene me osobne se zatim nepodarilo, ale nemam dneska cas si s tim moc hrat..  .
[KL] PRG - ZNZ 13k (Zanzibar)
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
V matrixu jsem dnes nasel spoustu variant zlevnenych letenek s Polskym LOTem z Prahy do NYC za hezkych 11 605 kc - spousta terminu leden / unor, neco malo i na brezen, celkem dobre prestupy (+-2h), mozno vyuzit i na prodlouzeny vikend.. .
[LO] PRG - NYC 11 605 kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Pokud nekdo stejne jako ja premysli o vyletu do Vegas, mrknete na zpatecni letenky ze Svedska - Stockholmu do Vegas - je k dispozici spousta terminu az do brezna - v Kc je to neco malo pres 11 000kc.. Priskok z Vratislavi jsem nasel okolo 1300kc za zpatecku pres Warsawu.. Aktualne je to z Evropy neprekonatelna cena.. - ma to moc hezky pomer BF / YQ  .
[SK] ARN - LAS $505
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
Dneska jsem na jednom US blogu narazil na celkem zajimavy seznam - letiste v USA ktere maji wifi zadara.. V breznu mam v itinerari 4 z nich a vsechny maji wifi zadara, coz je super - treba v Charlotte budeme cekat 4h na prestup.. Jinak z vlastni zkusenosti jeste muzu doplnit ze je free wifi na LHR (45min) a DXB (naposledy kdyz jsem pres DXB letel tak byl dost mizerny signal, clovek tam musel pobihat).. Pokud vite o dalsich, hazejte je do diskuse.. Airports with Free Wi-Fi: Anchorage, AK (ANC) Austin, TX (AUS) - 30 minutes free Baltimore, MD (BWI) - 45 minutes free Boston, MA (BOS) Charlotte, NC (CLT) Cincinnati, OH (CVG) - There is a basic free Wi-Fi and a Premium Wi-Fi (Paid). Cleveland, OH (CLE) Columbus, OH (CMH) Dallas/Ft. Worth, TX (DFW) Denver, CO (DEN) - Free Wi-Fi with premium access available. Detroit, MI (DTW) Fort Lauderdale, FL (FLL) Fort Meyers, FL (RSW) Hartford, CT (BDL) Houston, TX (IAH & HOU) - Free to view real-time flight information. Premium access available. Indianapolis, IN (IND) Kansas City, MO (MCI) Las Vegas, NV (LAS) - Free after advertisement. Los Angeles, CA (LAX) - Free Wi-Fi with premium access available. Miami, FL (MIA) - Free to view certain travel-related sites. Premium paid Wi-Fi also available. Minneapolis, MN (MSP) - Free if take a survey or watch an ad every 45 min. Paid Wi-Fi also available. Nashville, TN (BNA) - 20 minutes free New Orleans, LA (MSY) Oakland, CA (OAK) - 45 minutes free Ontario, CA (ONT) - Free for 2 hours per day. Orlando, FL (MCO) Philadelphia, PA (PHL) Phoenix, AZ (PHX) Pittsburg, PA (PIT) Portland, OR (PDX) Raleigh-Durham, NC (RDU) - 45 minutes free Sacramento, CA (SMF) Salt Lake City, UT (SLC) San Antonio, TX (SAT) San Diego, CA Lindbergh Field International SAN San Francisco, CA (SFO) San Jose, CA (SJC) - Free Wi-Fi available in Terminals A and B. Santa Ana, CA (SNA) Seattle, WA (SEA) Tampa, FL (TPA) Washington D.C. (IAD & DCA) .
Seznam (US) letist s Wifi zadara
Ve fóru Letiště
3 odpovědi
www.novinky.cz/zahranicni/354898-polici ... -lidi.html A ja sem si rikal ze na flyertalku je dneska od rana podezrele ticho  .
Co si spravit chut timhle: Ma to hromadu zajimavych variant vcetne odletu z WAW a cest na Zapadni pobrezi (L.A.)  .
[BA] OSL-NYC/CHI-TXL za 7 tis.
Ve fóru Tipy na levné letenky
6 odpovědí
Nalezeno v Matrixu.. Ale hezky chybka..  .
Maledivy z Blavy first class 18 490,-
Ve fóru Tipy na levné letenky
6 odpovědí
V matrixu jsem prave objevil zpatecku do dxb za 6886 kc coz je o necela dva tisice levnejsi nez muj velmi oblibeny TS. Ceny tam vidim na listopad (kalendar od 1.11. a pobyt 5 dnu). Nevim jestli je to fakt bookable, doma za chvili vyzkousim. Leti to Ukrainian airlines. Nevyhodou je prestup v Kyjeve, nastesti kratky.. Prague (PRG) to Dubai (DXB) - pá, listopadu 21 Ukraine International Airlines Prague (PRG) to Kiev (KBP) - pá, listopadu 21 Ukraine International Airlines 808 Dep: 2:15odp. Arr: 5:35odp. 2h 20m Boeing 737 Economy (J) Layover in KBP 1h 50m Ukraine International Airlines Kiev (KBP) to Dubai (DXB) - pá, listopadu 21 Ukraine International Airlines 373 Dep: 7:25odp. Arr: 2:35dop. 5h 10m Boeing 737 Economy (J) so, listopadu 22 Dubai (DXB) to Prague (PRG) - st, listopadu 26 Ukraine International Airlines Dubai (DXB) to Kiev (KBP) - st, listopadu 26 Ukraine International Airlines 374 Dep: 4:05dop. Arr: 8:05dop. 6h 0m Boeing 737 Economy (J) Layover in KBP 2h 20m Ukraine International Airlines Kiev (KBP) to Prague (PRG) - st, listopadu 26 Ukraine International Airlines 807 Dep: 10:25dop. Arr: 11:50dop. 2h 25m Boeing 737 Economy (J) .
Zpatecni PRG - DXB za 6886
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Aktualni akce Jetairfly do MIA (pripadne i Orlando za stejnou cenu - nicmene doporucuju MIA) z Brusselu (279 euro) + zpatecka s Ryanem PRG - CRL 1500kc = zpatecni MIA z Phy za 9000kc.. Terminu je pozehnane a na hlavni sezonu.. Nevyhoda je nutnost ubytovani se v Bru po ceste tam (1x noc, odlet do MIA brzo rano) a nutnost dokoupit u Ryanu zavazadlo - u Jetairfly je 20kg v cene. Ja mam koupeno z posledni akce u BA - nicmene treba se to bude nekomu hodit - par lidi si tady stezovalo ze to posledne prosvihli..  .
PRG - MIA 9000kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Americka verze hotels com ma vyborne slevove kody: $30 3* 3STARUS $40 4* 4STARUS $50 5* 5STARUS Uz jsem cetl od par lidi ze se ubytovali za 1-3USD ruzne po svete  .
Hotels com - doura s ubytkem za 1 USD
Ve fóru Vyhledávače hotelů
5 odpovědí
Ahoj, uz par tydnu resime s partou kam na podzim - v zasade zvazujeme 2 moznosti - bud vychodni pobrezi Afriky - Zanzibar, Seychelly, Madagascar nebo Mauricius a nebo vyuzit aktualni akci KLM na jeden z Karibskych ostrovu. Mate uz nekdo tyhle oblasti procestovane - respektive je nejaka z tehlech destinaci lepsi nez ostatni? Napr. z Karibiku jsem trochu nesvuj - zatim sem o nikom neslysel ze by se vratil uplne nadseny a chtel se tam vratit znova - jako napriklad od Seychellach nebo Madagascaru. Ja sem byl z Karibiku akorat na Kube a Floride, ale to nepocitam mezi standardni destinace s Karibskou atmosferou. díky .
Kam na podzim - Afrika nebo Karibik
Ve fóru Zájezdy s CK
1 odpověď
Rekl bych ze to trochu smrdi chybou - nicmene hotel Chesterfield (3*) - velmi slusne hodnoceni na TA - je na listopad za $54/noc. Obvykla cena je okolo $212, ve sleve stava okolo $150.. Mame zabookovano na listopad, muzu ho vic nez doporucit z osobni zkusenosti z minuleho roku.. Nevim jestli je to nejaka super promo akce proti airbnb, nicmene jestli planujete jet (napr. soucastna akce z Osla do MIA za 220 euro - nekupte to), nevahal bych, tezko poridite lepsi deal (opravdu smradlave hostely zacinaji obvykle na $80).. Dalsi pecka (a duvod proc jsem si ho loni vybral) je fakt ze nabizi zadara odvoz "z" a "na" letiste.. Na pristi rok uz jsou ceny za standardni +- $200, tak nevahejte  .
Ahoj, travil sem ted par hodin brouzdanim po dovolenych na DE portalu (ab-in-der-urlaub) protoze se dobre domluvim nemecky a trpim chronickou neduverou v cokoliv ceske (krome cestujlevne a plzenskeho piva  .
Slusny..  .
Pochlubte se - za kolik jste nejlevněji letěli?
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
12 odpovědí
Londyn za pakatel http://www.holidaypirates.com/accommoda ... -per-night .
Londyn - super akce na ubytko za 29liber za noc v centru !
Ve fóru Tipy na ubytování
8 odpovědí
Zalozil sem nove vlakno ale zmizelo - dalsi akce na ubytko ($50): Hoteltravel.com offers you a discount code worth 50$ for your reservation. It will work under two conditions: minimum amount for your reservation will be $150 minimum 2 nights stay Use promo code LOVEHTN to get the discount! .
Hoteltravel.com - 50$ promo kód
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
2 odpovědi
Celkem zajimava akce Air Berlin: http://www.airberlinholidays.com/hotel/ ... ub=Chicago Melo by byt dostupne do konce brezna (od zacatku ledna) - jsou i varianty z dalsich mest ceny o neco vyssi - zacinaji na 444.. Co mi na tehle nabidce prijde obvzlast zajimave je to, ze pokud planujete po Illinois jezdit (je tam krasne, byl jsem uz 2x na podzim a chci se tam urcite jeste vratit) tak auto stejne kategorie jako rika nabidka (rentalcars.com) stoji 4184,29 na 8 dnu - tzn. kdyz prepocitam cenu letenky x27.4 (necelych 11k) dostanu se po odecteni na cenu letenky 6748.6 Kc - coz je celkem bezkonkurencni cena. Jsou tam i dalsi varianty napr. s hotelem, min dnu etc - kouknete na link. .
Chicago za 399euro vcetne auta na 8dnu z Nemecka
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Pomerne zajimave - na vylet dreamlinerem mam spadeno uz dyl - zatim koukam po nejakem hezkem promo s LOTem do Chicaga, ale narazil jsem nahodou na tohle: http://www.holidaypirates.com/flights/n ... incl-taxes Akorat teda vylet do Stockholmu / Copenhagenu jsem nenasel pod 3 tisice, coz je porad zajimava cena, ale zadny "megahit" ..  .
Dreamliner 389 euro ze Stockholmu nebo Kodane do L.A.
Ve fóru Tipy na levné letenky
5 odpovědí